Maatwerktrainingen

Om er achter te komen wat er bij u in het bedrijf speelt is het raadzaam dat wij gezamenlijk de praktijk analyseren. Hierbij zijn de volgende 3 kernvragen cruciaal:
  • Welke situaties gaan uw collegae nu moeilijk af?
  • Wat doen ze precies in die situaties?
  • Wat voor effect heeft hun gedrag in die situaties en
  • Wat zouden ze aan kennis en/of vaardigheden moeten beheersen om deze situaties wel goed aan te pakken?
Stelt u zich eens voor dat uw managementteam moeite heeft met hun huidige rol als manager van hun teams. Vanwege teruglopende resultaten staat hun relatie met hun mensen enorm onder druk. Door een gesprek aan te gaan met uw management komen wij dichter op de praktijk. Hierdoor zijn wij in staat om te doorgronden welke situaties echt lastig zijn en welke problemen er daardoor ontstaan. Door vervolgens aan hen de juiste vragen te stellen zoals bv welk positief effect men wil bereiken zijn wij met elkaar in staat om in te schatten wat men anders wil. Met andere woorden, om maatwerktrainingen te kunnen aanbieden is het cruciaal dat we een goed beeld krijgen van een zgn. Lastige Situatie, het gedrag voor de training, het huidig gedrag en het gewenst gedrag.

Kortom, wij kunnen ons goed voorstellen dat er ook binnen uw organisatie mogelijke Lastige Situaties zich afspelen of aan het ontstaan zijn. Wat gaat u eraan doen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken