Wat klanten zeggen

We werden heel vriendelijk ontvangen door VU Oss. Alles was erg goed verzorgd. Onze trainer Eric dacht erg goed met ons mee, hij speelde daar goed op in. Er waren mooie oefeningen en ook een handig belscript opgesteld. Al met al hebben wij alles als zeer prettig ervaren en komen graag een keer terug.

AVEM Kinderopvang en Kidsintown

Enkele weken geleden heb ik je leren kennen op de training "de 2de 3 A's" van ING. Wat me heel erg is bijgebleven is de prettige en duidelijke manier waarop je communiceerde.

Je gaf de training met veel enthousiasme. Je creëerde een veilige omgeving waar we onszelf durfden te zijn. En hierdoor bereik je als cursist ook het beste resultaat zonder je eigen persoonlijkheid te verliezen. Kortom een training die echt van toegevoegde waarde was.

Monique

Echt, wat een toptrainer! Passie straalt ervan af en erg realistische casussen! Eric spreekt vanuit zijn hart!

Naomi Zantman, Manager Evenses, The Entertainment Professional

Gisteren heeft ons team een training van Eric gevolgd met als thema Assertiviteit. Eric is een bevlogen, gepassioneerde trainer met kennis van zaken. Gedegen theorie met mooie eyeopeners, gecombineerd met gevarieerde oefeningen. De training vloog voorbij, time and money well spent

Hermann de Vries, Manager Customer Services, Customs & Shipping

Eric hanteert in zijn trainingen en persoonlijke coaching een authentieke, ontwapenende stijl. Doelgerichtheid combineert hij met een flinke dosis humor. Zijn commerciële achtergrond maakt bovendien dat hij zich goed in de ander kan verplaatsen en achterliggende drijfveren van de cursisten naar boven weet te halen. De combinatie van kennis op het terrein van persoonlijke ontwikkelingstrainingen met kennis van het commerciële vak, maakt dat Eric zijn kennis en ervaring specifiek kan inzetten in bijvoorbeeld de training en ontwikkeling van commercieel personeel, maar ook op het gebied van leiderschapsontwikkeling “binnen commerciële omgevingen”.

Nicole Mulder, Manager a.i. PWN

Eric slaagde er in een bijzonder korte tijd (van 1,5 uur) in om ondernemers een eerste aanzet te geven om verkoopgesprekken met resultaat af te ronden. Zijn aanpak was confronterend en interactief waardoor de tijd nog sneller ging. Deelnemers aan de workshop werden, ondanks de beperkte tijd, aan het denken gezet over de manier waarop zij verkoopgesprekken voerden en hoe zij die vaardigheid meteen in de praktijk kunnen verbeteren. Een van de deelnemers vertelde na afloop dat ze, dankzij de manier waarop Eric te werk ging, haar beeld over coaches en trainers in positieve zin had bijgesteld.

Clara Overes, Directeur BNI Noord-Holland

Eric is een energieke, gedreven persoonlijkheid, prettig om mee samen te werken. Hij is commercieel sterk en resultaatgericht. Weet voorstellen goed te presenteren. Graag beveel ik hem aan als coach en trainer voor ondernemers

Addick Land, Voorzitter krediet Unie Haarlemmermeer e.o

Eric was voor ons de spiegel die we nodig hadden!

Joyce van der Hoorn Directeur Free Design, studio voor communicatie

Dé omslag die je na de training bij jezelf bemerkt, heel fijn! Goede adviezen en handvatten om er goed mee aan de gang te gaan!

Agnes & Michel Kappe, Directie Grijs Beton Design

Vanuit zijn rol als Carrière Coach bij JINC hebben wij Eric Reversma tijdens twee coachtrajecten mogen volgen. Hij heeft laten zien communicatief sterk te zijn en een goed inlevingsvermogen te hebben. Eric heeft met de leerlingen hun kwaliteiten en interesses achterhaald, actiepunten opgesteld en intakegesprek geoefend. Buiten dit is Eric een fijne coach om mee samen te werken: passie voor het goede doel, altijd aanwezig en proactief. Hopelijk op naar een derde coachtraject!”

Najlae Bensliman, Projectcoördinator Jinc

De sfeer tijdens de training was vertrouwelijk. Eric was kritisch, constructief, opbeurend en vriendelijk. Hij kon goed anticiperen op veranderende situaties. Kortom, een prima training! Als je jouw verkoopteam wilt laten trainen dan is Eric je man

Mariëlle de Beurs, Directeur ’t Makelaars Kantoor